Сайт учнів 8 класу Крупецького НВК
Наш девіз:
"Як веселки кольори нерозлучні ми завжди"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 8 » День безпечного Інтернету
10:29
День безпечного Інтернету

Проблема безпеки дітей в Інтернеті вже не здається Україні такою далекою. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі розширюється. Її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють загрозу.

7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету». В цей день у нашому закладі було проведено низку різноманітних заходів.

 Метою проведення  є поширення інформації щодо правил безпечного користування Інтернетом, формування в учнів, вчителів та батьків навичок безпечного користування інформаційними ресурсами.

В цей день вихованці  закладу  приєдналися до «Хвилі безпечного Інтернету», пройшли навчальну гру та спробували отримати сертифікати "Цифрова грамотність та безпека в Інтернеті". У 8 класі урок відбувся у вигляді тренінгу. Учні наводили якомога більше інтернет-термінів, визначали недоліки та переваги мережі,  засвоювали правила безпечної роботи в Інтернеті, а також взяли участь в інтерактивній грі «Казка про Скріпочку».

Відбулися інформаційні хвилинки для учнів початкових класів «Безпечний Інтернет», на яких діти ознайомилися з поняттям Інтернету як глобальної комп’ютерної мережі, правилами безпечного користування Інтернетом, обговорили переваги та недоліки окремих його послуг,  а ще отримали листівки  «10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей».

Старшокласники мали можливість пройти анкетування «Залежність в мережі».

Протягом дня кипіла робота над виготовленням інформаційних бюлетенів для учнів та батьків, переглянули соціальні ролики про безпечний інтернет. Крім того проведено конкурси малюнків «Казковий браузер», конкурс буклетів «Мережевий етикет» та конкурс презентацій «Я за безпечний Інтернет».

 

 

Переглядів: 505 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту