Сайт учнів 8 класу Крупецького НВК
Наш девіз:
"Як веселки кольори нерозлучні ми завжди"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 27 » Районний огляд-конкурс художньої самодіяльності
14:16
Районний огляд-конкурс художньої самодіяльності

21 квітня на базі Крупецького Будинку культури  відбувся районний огляд-конкурс  художньої самодіяльності.

Огляд-конкурс вкотре став стимулом для розвитку  талантів, обдаровань, виявом художніх творчих здібностей дітей, а також сприяв залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті району, області та країни.

Цьогоріч  наш заклад представляли такі учні з художніми номерами: Басараб Віталій з мелодіями на сопілці «Полька дідусь» та саксофоні «Довга дорога в дюнах», учениці 6 класу Денисюк Софія та Бережна Катерина дивували усіх в залі народною піснею  «Летів пташок», гурт «Водограй» з постановкою танцю «Зозуля», чудове декламування вірша Лесі Українки «І ти колись боролась, мов Ізраїль» у виконанні Денисюк Софії, «Заспіваймо пісню за Україну» у виконанні хору.

  Журі районного етапу конкурсу-огляду, яке очолили заступник голови Славутської  РДА Притуляк П.П.,  Бойчак Д. В. начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації,  Зубова Ж. О. виконуюча обов’язки завідувача районного методичного кабінету та методисти районного методичного кабінету: Рудик С. П.,  Рогальська Л. М., Ткачук В. І.,   оцінило високий рівень досягнень учнів та педагогів –  учасників художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних  навчальних закладів району та відзначило належний професійний підхід до організації і проведення конкурсу керівників шкіл, педагогів, організаторів, керівників шкільних гуртків.

Більше фото

Переглядів: 344 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту