Сайт учнів 8 класу Крупецького НВК
Наш девіз:
"Як веселки кольори нерозлучні ми завжди"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 12 » Олімпійський день
11:12
Олімпійський день

  Незважаючи на те, що зараз тривають літні канікули та всі діти відпочивають, 9 липня 2016 року на базі Крупецького навчально – виховного комплексу відбувся Олімпійський день, на який було запрошено  учнів Полянського та Старокривинського НВК, а також видатних спортсменів Хмельниччини. Мета його проведення: сприяння гармонійному розвитку особистості дитини та розповсюдження гуманістичних ідеалів олімпізму, виховання любові до фізкультури та спорту.

   Розпочався день із заходу, під час якого ведучі  Ліщук Оксана та Ліщук Павло познайомили присутніх з історією виникнення та розвитку Олімпійських ігор.

    Далі присутніх привітала  директор  НВК Бережна Т.М., яка побажала дітям усієї планети бути завжди здоровими та усміхненими. Від Славутської районної державної адміністрації дітей та гостей вітав заступник голови Притуляк П.П. Цікавою була розповідь  Флєнтіна В.В., першого заступника голови Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, який разом із спортсменами – ветеранами із Красилівського, Шепетівського, Хмельницького, Летичівського, Славутського району та м.Славути розповіли про розвиток Олімпійського руху на Хмельниччині. Так на даному заході були присутні 10 спортсменів із 22, які саме 8 - 9 липня  напередодні Олімпійських ігор 1980 року несли олімпійський вогонь територією нашої області, в тому числі наші земляки – Музалевський О.В., генеральний директор ПП «Влад», срібний призер Чемпіонату СРСР з бігу на 1500 м., та уродженець с.Крупець Поліщук В.В. – директор ПП «Райагропроменерго». Вражаючим був виступ одинадцятирічного спортсмена, якого без перебільшення можна назвати «людиною-павуком».

  Після проведення урочистої частини розпочався Олімпійський урок, на початку якого кожна дитина – учасник заходу мала можливість зробити коло пошани з тим самим запаленим Оліміпійським факелом, який несли спортсмени  у далекому 1980 році по території нашої області.

Далі юні Олімпійці мали можливість позмагатись у фізичній вправності та довести своїм старшим колегам, що вони теж будуть старатись досягти гарних результатів у фізичній культурі та спорті. За підсумками змагань почесне 1 місце виборола команда нашого закладу, другими були учні Полянського НВК, та третє призове місце посіла команда Старокривинського НВК.

Підводячи підсумки, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Бойчак Д.В. нагородив команди грамотами відповідних ступенів із   підписами всіх спортсменів, які були присутні на даному заході. Сільський голова Михалюк В.А. подякував за гарну організацію заходу колективу закладу, а також висловив окрему подяку гостям – спортсменам із всієї області.  Кожен учасник Олімпійського дня отримав призи від Хмельницького обласного відділення НОК України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 350 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту