Сайт учнів 8 класу Крупецького НВК
Наш девіз:
"Як веселки кольори нерозлучні ми завжди"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 12 » Обдарованість - 2016
11:11
Обдарованість - 2016

17 червня на базі нашого закладу відбувся районний фестиваль  «Обдарованість– 2016».

      На свято були запрошені почесні гості – голова райдержадміністрації Маршук Богдан Петрович,  голова районної ради Радзивілюк Леонід Анатолійович, заступник  голови райдержадміністрації Притуляк Петро Петрович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Бойчак Дмитро Володимирович, представник народного депутата Р.Мацоли Людмила Васильєва та методисти відділу освіти.       

       Цьогоріч у заході взяли участь понад 80  призерів та переможців обласних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук та інших інтелектуальних, художніх, творчих та спортивних конкурсів та змагань.

      У номінаціях «Гордість Славутчини»  нагороджено двох учнів та «Інтелект і творчість»  - 11 дітей районними  грамотами та посвідченнями, які вручали  голова райдержадміністрації Богдан Петрович та голова районної ради Леонід Анатолійович.  Богдан Петрович виголосив щирі слова привітань усім учасникам фестивалю, відзначив, що  юнь Славутчини впевнено заявляє про себе, має гарні здобутки як в науці так і в творчості, влада готова  і надалі підтримувати гарні починання в галузі освіти, сприяти зростанню талановитої, освіченої молоді.

Леонід Анатолійович наголосив, що сьогоднішні перемоги учнів  краю   є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту, обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави.  

В номінації «Дослідник року»  відзначено 8 учнів, їх  вітав заступник голови райдержадміністрації Петро Петрович. Подякував усім розумникам і розумницям за наполегливість та допитливість, побажав, щоб частіше на небосхилі кожної школи запалювалися такі зірки.  

У номінації «Олімпійська надія» нагороди отримали 14 учнів. Номінантів вітав начальник відділу освіти, молоді та спорту Дмитро Володимирович. Він відзначив, що вперше широко відзначаємо  спортивні досягнення  юних обдарувань, які прославляють район не лише на обласних, але і на  Всеукраїнських змаганнях.

Переможці творчих конкурсів, які прекрасно малюють, співають, ведуть екологічно-дослідницьку роботу, виготовляють неймовірної краси вироби з паперу, природного матеріалу, дерева, тканини, стрічок відзначені у номінації «Креативність та неординарність». Це 44  талановитих дитини, яких нагороджувала в.о. завідувача методичним кабінетом Жанна Олександрівна.

Представник народного депутата Р.Мацоли Людмила Васильєва зачитала слова вітання та нагородила номінантів грамотами та цінними подарунками.

Серед юних обдарувань були і учні нашого закладу: Марчук Богдан, Чорнолоз Назар (номінація «Інтелект та творчість»), Тарасюк Дарина («Дослідник року»), Лихолат Олена («Олімпійська Надія»), Гарбарук Тетяна, Форсюк Марина, Шевченко Вікторія, Басараб Віталій, Денисюк Софія, Бережна Катерина, Ліщук Оксана («Креативність та неординарність»).  

Сподіваємося, що свято стане традиційним і збере усіх в такому дружньому колі наступного року.  

 Більше фото

Переглядів: 318 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту